» 20 dkg kenyérmorzsa » 5 dkg pekándió felaprítva » 1 evőkanál olívaolaj » 2 evőkanál víz » finom tengeri só és őrölt fekete bors, ízlés szerint » 4 szelet bőr nélküli tilápia » bazsalikomos aioli: » 20 dkg majonéz » 2 nagy gerezd zúzott fokhagyma » 1 kiskanál frissen csavart citromlé » só, bor, ízlés szerint » 3 dkg finomra aprított bazsalikom
Az aiolihoz a hozzávalókat összekeverjük. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A kenyérmorzsát, a pekándiót, 1 evőkanál olajat és vizet összekeverünk, sózzuk, borsózzuk. A morzsás keveréket a halra kenjük, egy kevés olajjal meglocsoljuk, és 10-12 percig sütjük.
Amikor a hal megsült, az aiolival a tetején kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom