» a csípős fűszerezéshez: » 1 közepes vöröshagyma, apróra vágva » 4 újhagyma, felaprítva » 4 ág friss vagy 2 kiskanál szárított kakukkfű » 10 egész jamaicai szegfűbors » 1 evőkanál finom tengeri só » 1 evőkanál őrölt fekete bors » 4 gerezd fokhagyma, zúzva » 2 friss skót bonnet paprika, kicsumázva, kimagozva » és felaprítva » 0,5 dl üveges csípőspaprika krém » 4 egész(45 dkg) kisebb rombuszhal, megtisztítva » ép fejével és farkával
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A csípős fűszer hozzávalóit összekeverjük, majd a halakat megtöltjük vele. Egy tepsibe tesszük őket, és alufóliával letakarjuk. Addig sütjük őket, amíg a hal rétegessé válik. Villával ellenőrizzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom