» 10 dkg felaprított újhagymával fűszerezett misokrém » 2 cédrus-, tölgy- vagy juharfa deszka, legalább » 30 percig vízben áztatva » 4 bőr nélküli ördöghalfilé, leöblítve és ütögetve » megszárítva
A grillsütőben parazsat készítünk, úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. Az ördöghalat a sütődeszkára fektetjük, és az misokrémmel megkenjük. A deszkát a grillsütő azon oldalára tesszük, ahol nincs tűz, fedővel letakarjuk, és 45-60 percig sütjük. Villával ellenőrizzük. Azonnal tálaljuk, ha megsült.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom