» 1 nagy vöröshagyma, vékonyra szeletelve » 1 paradicsom, vékonyra szeletelve » 1 citrom, a végei levágva, és vékonyra szeletelve » 4 darab (15-20 dkg) halfilé, pl. vörös sügér, tengeri sügér, foltos tőkehal, » leöblítve és megszárítva » 3 dkg szárított olasz fűszer » 2 evőkanál olívaolaj » finom tengeri só
A sütőt 190 fokra előmelegítjük. Egy tepsit kiolajozunk, beletesszük először a hagymát, majd a paradicsomot, a citromot és rá a halat. A fűszerkeveréket és a sót halra szórjuk, majd olívaolajjal meglocsoljuk. A tepsit lefedjük, és a sütőbe tesszük. Kb. 35 percig sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom