» 3 dkg finomra aprított koriander » 10 dkg puha vaj » 3 dkg finomra aprított petrezselyem » tengeri só és frissen őrölt fekete bors, ízlés » szerint » 1 sütődeszka, legalább 30 percig vízben áztatva » 90 dkg bőr nélküli pisztráng. leöblítve és » megszárítva » zöldcitromgerezdek, a tálaláshoz
A koriandert, a vajat és a petrezselymet összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Amíg a deszka ázik, a grillen a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A halat a deszkára helyezzük, megkenjük a vajas krémmel, és a sütő azon részére helyezzük, ahol nincs tűz. 45 percig sütjük, majd zöldcitromgerezdekkel díszítve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom