» 4 egész(kb. 30 dkg) pisztráng, megtisztítva, » leöblítve és megszárítva » 4 evőkanál olívaolaj, és még a kenéshez » 16 citromszelet, 3 mm vékonyra vágva » finom tengeri só és frissen őrölt fekete bors, » ízlés szerint » 2 evőkanál felaprított újhagyma » 3-3 szelet szalonna » fogvájó
A halak belsejébe 2 evőkanál újhagymát teszünk, sóval és borssal ízesítjük. A halakat 3-3 szelet szalonnába csomagoljuk, fogvájóval rögzítjük, és megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom