Elkészítési idő: kb 20 perc
Energiatartalom: 232 kcal/970 kj adagonként
A pálmacukrot aprózzuk fel, a
koriander leveleit pedig vágjuk csíkokra. A rákokat öblítsük át, majd hagyjuk megszáradni. Ha megszáradtak vágjuk őket félbe. Egy wokba öntsük bele az olajat, majd melegítsük, amíg fel nem hevül. Ezután süssük meg benne a rákokat. Ha úgy látjuk a rákok már kezdenek átsülni hozzáadhatjuk a felaprózott pálmacukrot, a
currypasztát, a halszószt és az osztrigaszószt is. Majd főzzük tovább, amíg a rákok el nem kezdenek pirulni. Még mielőtt a rákok teljesen bepirulnának adjuk hozzá a
kókusztejet is, és keverjük tovább.
Ha már teljesen bepirosodtak a rákok ez étel elkészült. Ekkor tegyük bele a
koriander leveleket, és szórjunk rá kevéske kókuszreszeléket, így tálalhatjuk.
Jó étvágyat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>