Melegítsük fel a grillserpenyőt. Locsoljuk meg a burgonyát 1 evőkanál olajjal. Sózzuk, borsozzuk. A burgonyát 10 percig süssük, időközönként megkevergetve. A halfiléket kenjük meg a maradék olajjal. Sózzuk, borsozzuk, majd 3 perc alatt süssük meg.
Salsa:
Az avokádót, az uborkát, a paradicsomot és a hagymát keverjük össze, adjuk hozzá a citromlevet, a fehérborecetet, a koriandert és a cukrot. rázzuk jól össze. Tegyük a burgonyát tányérokra, tetejére helyezzük a sügérfilét és a salsát.
Elkészítési idő 32 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom