» tapas öntet: » 1 dl olívaolaj » 2 gerezd fokhagyma, zúzva » 10 dkg piros húsú paprika, felaprítva » 10 dkg újhagyma, felaprítva » 1 kiskanál sherryecet vagy friss citromlé » finom tengeri só és őrölt fekete bors, ízlés szerint » olaj, a sütéshez
A tapashoz a hozzávalókat turmixgépben összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A halat a tapas-sal megkenjük, és olajjal kikent tepsibe tesszük, és forró sütőben 20-25 percig sütjük. Villával ellenőrizzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom