Elkészítési idő: kb 50 perc
Energiatartalom: 313 kcal/1320 kj adagonként
A szemlingeket
sózzuk és
borsozzuk alaposan, és csepegtessünk rá
citromlevet. A vörös
hagymát pucoljuk meg, aztán aprózzuk fel. Egy evőkanálnyi
vajat hevítsünk fel egy serpenyőben és addig kevergessük a
hagymát, amíg üveges nem lesz. Ezután adjuk hozzá a zsemlemorzsát és valamennyi fűszert, majd pirítsuk együtt őket tovább, közben többször keverjük össze.
A halakat töltsük meg ezzel a töltelékkel, és zárjuk össze a hasüregüket. Kenjük meg a halakat
vajjal. Közben melegítsük elő a sütőt 180 fokra, légkeverés esetén 160 fokra is elég. A halakat tegyük megkent alufólialapokba, majd pároljuk őket fél órán át. Ha elkészültek, tálalhatjuk.
Jó étvágyat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>