» 8 nyelvhalfilé » 500 g felezett koktélparaidcsom » 60 ml extraszűz olívaolaj » 4 gerezd fokhagyma, finomra vágva » 2 evőkanál finomra vágott petrezselyem » só és frissen őrölt fekete bors
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Kenjünk ki olajjal egy nagy tepsit. A filéket locsoljuk meg olajjal, majd tegyük a tepsibe. Tegyük a tetejére a paradicsomot, a fokhagymát és a petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk. Locsoljuk meg a maradék olajjal és 10-15 percig süssük, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 20-25 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom