» 2 db 70 dkg-os lepényhal, felszeletelve » 1 fej vöröshagyma » 2 szál kakukkfű » 70 dkg paradicsom » 1/2 kk. fokhagymakrém » 2 kk. fekete szardellás olajbogyókrém » 1 ek. olívaolaj » só, bors
A halak egyik felét besózzuk, a másikat megkenjük az olajbogyókrémmel. A paradicsomot felkockázzuk, a hagymát felkarikázzuk, majd olajban lefedve negyed órát fonnyasztjuk őket. Ekkor belekeverjük a fokhagymakrémet, majd rátesszük a félbehajtott halakat. Így még 5 percet pároljuk lefedve, majd tányérokra szedjük, és már kínálhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom