A
paprikákat megmossuk, félbevágjuk és kimagozzuk. Hosszában négyfelé vágjuk. 3 ek.
olívaolajt felforrósítunk, majd a
paprikát lefedve 10 percig pároljuk. A kieresztett levében hagyjuk kihűlni. Fél
citrom héját lereszeljük, és kifacsarjuk. A
sajtot szétmorzsoljuk, a
citromlevet 1 ek.
olívaolajjal elkeverjük. Hozzáadunk a
paprika levéből, majd beleforgatjuk a
sajtos masszába,
sóval,
borssal és
citromlével ízesítjük.
A
paprikát lecsöpögtetjük, majd belekanalazzuk a
sajtos krémet, és felgöngyöljük. Fogpiszkálóval megtűzzük, majd tálra tesszük, és fólia alatt egy órát pihentetjük.
Elkészítési idő: 30 perc, párolás és pihentetés nélkül.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>