A lecsöpögtetett csicseriborsót tegyük turmixgépbe a hagymával, a fokhagymával, a köménnyel, a korianderrel és a cayenne borssal, majd az egészet mixeljük simára. Hozzáadjuk a sót, a borsot és a petrezselymet, és mixelünk rajta még egyet. Ebből a masszából készítsünk kis golyókat, majd sorakoztassuk őket egy tálra, és hagyjuk fél órát állni. Ezt követően forró olajban süssük ki őket. A joghurtot keverjük el a mentával és némi sóval-borssal. A golyókat osszuk el a pitákban, rakjunk mindegyikbe apróra vágott paradicsomot és uborkát, majd öntsünk rájuk joghurtos mártást.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom