» 1 maréknyi arany színű mazsola » 2 evőkanál olívaolaj » 1 fej vöröshagyma félbe-, és vékony szeletekre vágva » só, bors » 1 kiskanál friss kakukkfűlevél » 2 kiskanál barnacukor » 40 dkg kész levelestészta » 1 üveg ajóka, lecsöpögtetve és félbe vágva
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát, fűszerezzük sóval, borssal és kakukkfűvel. Addig pároljuk így, míg meg nem puhul. Tegyük még bele a barnacukrot is, és pároljuk további 10 percig az egészet. A tésztát nyújtsuk ki és tegyük egy tepsibe. Erre osszuk el a hagymás keveréket, majd rendezzük el rajta rácsmintásan az ajókákat. Előmelegített sütőben, 190 fokon 25 perc alatt készre sütjük (15 perc után megszórjuk a mazsolával). Végül 12 kis négyzetre vágjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom