» 24 szőlőlevél » apróra vágott marha- és bárányhús » 2 vöröshagyma » 1 marahúsleves-kocka » 500 ml fehérbor » 200 g felkockázott bacon » 1 csésze főtt rizs » só, bors, petrezselyem » paradicsom a tálaláshoz
A húsokat, a hagymát és a petrezselymet pároljuk meg, majd tegyük hozzá a leveskockát, a bort, a bacont, a rizst. Sózzuk, borsozzuk, és főzzük puhára.
A szőlőleveleket mossuk meg, tegyük konyharuhára, majd teöltsük meg a töltelékkel, és tekerjük fel. Paradicsommal tálaljuk.
előkészület: 15 perc. főzési idő: 1 óra 15 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom