» 1-1 doboz piros és fekete kaviár » 25 dkg zöldspárga » 2 ek. olívaolaj » 1 diónyi darabka gyömbérgyökér » 2 kockacukor » citromlé, só, ízlés szerint » pirított kenyészeletkék » citromszeletek
A spárga talpát vágjuk le, és a spárgaszárakat főzzük meg sós-cukros vízben. Forrástól számított 2 percig főzzük, majd szűrjük le. A gyömbért hámozzuk meg, és reszeljük le. Forró olívaolajon pirítsuk meg, majd locsoljuk meg citromlével. sózzuk kicsit meg, majd a spárgát forgassuk meg benne. Tegyük tányérokra a spárgákat, helyezzük melléjük a kaviárokat, és kenyérszeletekkel és citrommal tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom