Tőkehalfilére citromlevet csöpögtetünk. Az alaplevet fazékba öntjük, és 7 percig főzzük. Halfilét kiszedjük és hűlni hagyjuk. burgonyát és céklát sós, köménymagos vízben 30 percig főzzük. burgonyát kivesszük, a céklát tovább főzzük. Ezt követően a céklát meghámozzuk, és a burgonyával együtt felkockázzuk.
Mustármagos uborkát is felkockázzuk. uborkát és felaprítjuk. Ezt a tejföllel elkeverjük, sóval, borssal fűszerezzük. céklát és burgonyát beleforgatjuk.
Halfilét felkockázzuk, és elvegyítjük a hozzávalókkal. Fűszerezzük sóval, borssal. 1 éjszakár hideg helyre tesszük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom