» 200 g mélyhűtött hély nélküli garnélarák » 2 szál újhagyma » 1 ek. olivaolaj » fél piros csilipaprika » 480 g türingiai grillkolbász » 300 ml currys paradicsomszósz » currypor
Első lépésként felengedjük a mélyhűtött garnélarákot. A felszeletelt kolbászt folyamatos keverés mellett átsütjük. A felengedett garnélát, a felszeletelt újhagymát és az apróra vágott, kimagozott csilipaprikát rövid ideig a kolbászhoz téve együtt tovább sütjük. Ezt követően alacsony hőmérsékletre állítva a tűzhelyet, tesszük bele a lehetőleg saját készítésű currys paradicsomszószt. Tálaláskor curryporral megdíszítve kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom