Csigákat forró vízbe dobjuk, farkukat levágjuk, és a megmaradt részeket feldaraboljuk. Bográcsban hagymát fonnyasztunk, megszórjuk borssal és pirospaprikával,
Finomra vágott hagymát és petrezselymet fonnyasztunk zsírban. Megszórjuk paprikát és köménymaggal, és felöntjük 5 l vízzel. Belerakjuk a húsokat, és lassú
Fácán feldaraboljuk. Zsírban hagymát pirítunk és megszórjuk pirospaprikával, majd beletesszük a húsokat. Felöntjük elegendő vízzel, meghintjük borssal és
Zsírban apróra vágott hagymát pirítunk, megszórjuk pirospaprikával és felöntjük egy kevés vízzel. Belerakjuk a húsokat és ismét felöntjük vízzel. Fűsze
Gombát hámozzuk meg és kockázzuk fel a mogyoróhagymát és a baconszalonnát. Dinszteljük meg a szalonnát, adjuk hozzá a felkockázott mogyoróhagymát, és pirí
Gombákat felaprózzuk, és sós vízben megfőzzük. Bográcsban hagymát pirítunk, belekeverünk pirospaprikát, és hozzáadjuk a gombát. Felöntjük vízzel. Megsz
Jó fél órára abárolni hagyjuk a húst. Zsírban megpirítjuk a hagymát, megszórjuk paprikával és beletesszük a feldarabolt húsokat. Felöntjük vízzel, fűsze
Szalonnát bográcsban kiolvasztjuk, megszórjuk paprikával és vízzel felhígítjuk. Beletesszük a feldarabolt és megsózott halat. Megszórjuk borssal és hagyjuk f
Ugrás a lap tetejére >>