» 6 kis rájaszárny » 2 zöldcitrom leve és reszelt héja » 2 evőkanál sózott kapribogyó, leszűrve és átmosva » 5 dkg vaj » só és fekete bors
A vajat forrósítsuk fel egy nagy serpenyőben. 4-5 perc alatt süssük benne meg az egyik rájaszárny mindkét oldalát. Amíg a többi szárnyat is megsütjük ezt tartsuk melegen egy tálon. A serpenyőt tegyük vissza a tűzhelyre, a kapribogyót és a citrom levét és lereszelt héját tegyük bele. Sózzuk és borsozzuk. 1-2 percig forraljuk. Mindegyik szeletre öntsünk a léből és tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom