» 500 g királyrák » beáztatott bambusznyársak » A páchoz: » 1/2 bögre vörösbor » 1/2 bögre méz » 1/2 teáskanál őrölt chili » 1 teáskanál mustárpor
A rákot kivéve keverd össze a hozzávalókat a páchoz.A rákok páncélját szedd le a farkukat hagyd meg érintetlenül.Tedd üveg tálba és önts rá annyi páclevet, hogy ellepje.Lefedve egy órára tedd hűtőbe. A rákokat tetszés szerint hosszában vagy keresztben húzd fel a nyársakra. Közepes hőmérsékleten melegítsd elő a grillsütőt. A rudakra tegyél egy ív sütőpapírt, és helyezd rá a nyársakat. Oldalanként süsd 4- 5 percig. Akkor kész a rák, ha rózsaszín. Sütés közben kenegesd a nyársakat páclével, majd tedd egy tálcára őket. Ha eltávolítottad a nyársakat tálald azonnal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom