A savanyú
káposztát leöblítjük, leszárítjuk, és felaprítjuk. A
burgonya 1/3 részét egy tepsibe karikázzuk. Rászórjuk az ételízesítőt, majd a
káposzta felét. Az
alma héját levágjuk, kiszedjük a magházát, húsát vékony szeletekre vágjuk, majd a felét a
káposztára tesszük. A
szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, majd a felét az
almára hintjük. A
hagymát karikákra vágjuk, majd a felével folytatjuk a rétegezést. Újra
burgonya következik, majd a többi hozzávaló az előző sorrendben. A te
tejére
burgonya kerül. A
tejfölt elkeverjük az ételízesítővel,
sóval és csomborral, majd a
burgonyára simítjuk. Előmelegített sütőben készre sütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>