Pontyot beirdaljuk, felszeleteljük és
sóval megszórjuk. 2 órát állni hagyjuk. Belsőségeket megmossuk és különtesszük. Hagymát apró kockára vágjuk, majd a bog
rács aljára szórjuk, majd 2,5 liternyi vizet öntünk rá. Felforraljuk és beletesszük a halszeleteket. Megvárjuk, amíg újra felforr, ezután megszórjuk piros
paprikával, és beledobjuk a csípős cseresznye
paprikát. Újabb 10 percig főzzük a halászlevet, majd egy ek.
paradicsompürét adunk hozzá és a belsőségeket is a bog
rácsba tesszük. 30 percig főzzük. Tésztát
sós
vízben kifőzzük, majd leszűrjük. Ha a halhús megfőtt, kivesszük és külön tálra tesszük. Levet a tésztára merjük és halhússal együtt tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>