Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a
vajat, a
csokoládét, a cukrokat, a
tojások sárgáját, a zsemlemorzsát és a sütőport. Ezután a
tojások fehérjét kemény habbá verjük, és beleforgatjuk a többi hozzávalóba. Az egészet egy ki
vajazott, zsemlemorzsával kiszórt formába tesszük, és a sütőben készre sütjük. Eközben elkészítjük a tölteléket: a feketekávét, a
tojássárgájákat, a cukrot és a csokit összekeverjük, addig főzzük, amíg besűrűsödik, majd hozzáadjuk a
vajat is. A tortát félbevágjuk, megkenjük a töltelékkel, majd a torta te
tejét vanilin
cukorral megszórjuk. A maradék tölteléket nyomózsákba tesszük, és ezzel díszítjük a tortát.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>