» 1 kg liszt, 50 dkg Rama margarin, 2 dkg eleszto ,1 dl tej » ,ket felmarek cukor,4 tojas, harom kavaeskanal so, negy evokanal tejfol.
A lisztet a Rama margarinnal ,összeadjuk. Az élesztőt langyos tejben kelesztjük kevés cukor hozzáadásával. Mikor duplájára nőtt beleontjuk a lisztbe,és hozzáadjuk a többi kellékeket.letakarva meleg helyen kelesztjük. Kinyújtjuk kb 2 cm vastagságra ,kelni hagyjuk bevagdossuk,és pogácsaszakítóval szakítjuk.A tepsiben újra kelesztjük,majd tojassál lekenjük és sutjuk
.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom