» 15 dkg fehér csokoládé » 5 dl tejszín » 4 kanál porcukor » 3 dkg vaj » 1 g sáfrány » 4 g halenyv » A szószhoz: » 20 dkg erdei vegyes gyümölcs » 2 kanál porcukor » fél citrom leve » 8 ostyalap
A csokit gőz felett megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a vajat és a cukrot. Egy deci tejszínben megolvasztjuk a zselatint, majd a felvert tejszínnel együtt a csokihoz keverjük. Az egészet eloszlatjuk kis tálkákban, majd hűtőbe rakjuk őket. A szósz hozzávalóit leturmixoljuk, majd egy-egy kanállal teszünk tálaláskor a krémre. Végül beletűzzük az ostyát, és már kínálhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom