» 5 dkg aprósütemény » 0,6 dl kávélikőr vagy erős kávé » 1 csomag mogyoró ízű krém » 2,5 dl tej » kevés reszelt csokoládé
Fogunk négy desszerteskelyhet, és ezekbe elosztjuk az aprósütemény felét. Ráöntjük a kávélikőrt (vagy kávét). Ezután a mogyorókrémet összekeverjük a tejjel, megfőzzük, közben hozzáadunk 3 ek. kávélikőrt. A krém felét is a kelyhekbe öntjük, majd erre tesszük a maradék süteményt, és a tetejére megint a krém kerül. Tálalás előtt szórhatunk rájuk egy kevés reszelt csokoládét.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom