» 40 dkg gesztenyepüré » 5 szikkadt zsemle » 4 egész tojás » 10 dkg vaj » 5 cl rum » 8 dkg cukor » a forma kikenéséhez vaj » tálaláshot csokimáz és tejszínhab
A tojássárgáját a cukorral, majd a vajjal habosrakeverjük, ezt követően hozzáadjuk a rumot. Belekeverjük a gesztenyepürét, a héj nélküli, nagyon apró kockákra vágott zsemléket s végül a kemény habbá vert fehérjét. Kivajazott formába töltjük a masszát s a szokott módon kigőzöljük. A finomságot csokoládémártással leöntve, tejszínhabbal tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom