» 40 dkg ribizli » 7 dl Verduzzo » 13 dkg cukor » 6 g halenyv » 1 szem borókabogyó » citromfűlevél » 2 kanál extra szűz olívaolaj
Egy lábosba tesszük a borókabogyót és a cukrot, majd felöntjük a borral, és az egészet felforraljuk, majd még egy órát főzzük. Ekkor beletesszük a ribizlit, majd 5 perc után a beáztatott halenyvet is. Az egészet átszűrjük egy gézen, majd hűtőbe tesszük. Megvárjuk amíg megköt, majd a ribizlivel és a citromfűvel díszítve kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom