» 2 réteslap » 2 kis érett mangó » 12 dkg málna (felengedve, ha fagyasztott) » 5 dkg olvasztott vaj
200°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 6-os fokozat. Terítsük a rétestésztát egy gyúródeszkára és mindegyikből 4db 10 cm átmérőjű kört vágjunk ki. Olvasztott vajjal kenjük meg és rakjuk két tepsire. 5 percig süssük. Ezután rakjuk rácsra hűlni. Hámozzuk meg a mangókat, magozzuk ki és szeleteljük fel. 3 evőkanál vízzel pépesítsük a málnát egy robotgépbe. Egy- egy réteslapkorongot rakjunk 4 tányérra és a felszeletelt mangó egy részét és kevés málnapürét osszuk el rajtuk. Erre tegyünk megint réteslapkorongot, majd ismét egy réteget a mangóból és a püréből. 3 ilyen rétegből készüljön el a kész máglya. A tetejére gyümölcs és öntet kerül majd.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom