1. Egy jénai tál aljára lefektetjük a babapiskóta felét (kb. 12 db) és a likőr felével meglocsoljuk.
A befőtt lecsöpögtetjük, a levét felfogjuk. A díszítéshez 3 fél barackot félreteszünk.
2. A túrót a
joghurttal összekeverjük a kétféle
cukorral és a befőtt levével elvegyítjük, majd összekeverjük a feloldott
zselatinnal. A
tejszínt kemény habbá verjük és felaprított barackkal együtt a krémhez adjuk.
3. A krém felét a lerakott babapiskótákra simítjuk, majd új sor babapiskótával befedjük és meglocsoljuk a maradék likőrrel.
Végül a megmaradt krémet rásimítjuk él az egészet kb. 10 órára a hűtőbe tesszük.
4. A tiramisut a félretett felszeletelt barackkal, darabokra tördelt babapiskótával és
mentalevéllel díszítjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>