» 1 kg kajszibarack » 2 dl tejföl » 10 dkg tejszín krémsajt » 3 ek. sárgabaracklekvár » 1 citrom leve és reszelt héja » 1 ek. porcukor » só
A krémsajtot keverjük simára a tejföllel és a lekvárral. Kicsit sózzuk meg. Keverjük bele a reszelt citromhéjat és a citromlevet, majd tegyük hűtőbe. A barackot mossuk meg, magozzuk ki, és vágjuk szeletekre. Tegyük kompótostálba, és szórjuk meg egy kevés cukorral. Locsoljuk rá a maradék citromlevet. Forgassuk össze, és lefedve tegyük a hűtőbe. Tálalás előtt locsoljuk meg a mártással.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom