» 6 dl tejsodó (vagy porból készített vaníliakrém) » 1,5 dl erős feketekávé » 3 dl habtejszín
Rakjuk tálba a sodót és a kávét keverjük hozzá. Verjük fel a tejszínt, de ne legyen túl kemény a hab. A kávés krémhez finoman keverjük hozzá. Rakjuk olyan tálba, amit mélyhűtőbe lehet rakni és jól le lehet zárni. Ha nincs fedő, akkor használhatunk fóliát is. 2 órára hűtsük be a mélyhűtőbe. Ha kivettük, lazítsuk fel egy villa segítségével, hogy széttörjenek a jégkristályok. Még 2 órára rakjuk vissza és újra lazítsuk fel. Ha ezután visszarakjuk, akkor addig hagyjuk bent, amíg meg nem fagy teljesen. Tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom