» 5 dl tejszín » 1,5 dl cukrozott sűrített tej » 1/2 teáskanál rumeszencia » 630 g cseresznyéből készült tortatöltelék » 1 dl darabokra vágott mandula » 1 dl apró csokoládéreszelék
Egy tálban összekeverjük a tejszínt, a cukrozott, sűrített tejet és a rumeszenciát, majd 30 percre hűtőszekrénybe tesszük. A hűtőből kivéve lágy habbá verjük. Nem szabad túlverni. A habot beleforgatjuk a cseresznyés töltelék, a mandula és a csokoládéreszelék keverékébe. Átöntjük egy 20*20 cm-es tepsibe.
Lefedjük, kb. 4 órán keresztül fagyasztjuk. Ízlés szerint díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom