Fagylalttal töltött palacsinta puncsmártással recept
Hány személyre:
» egy adag édes palacsintatészta » 8 nagy gombóc vaníliafagylalt » 1 tasak puncsízű pudinpor » 4 dl tej » 1 dl tejszín » 3 evőkanál cukor » 8 szem koktélcseresznye » 0,5 dl rum
Elkészítjük az édes palacsintát.
A pudingport simára keverjük a tejjel, majd kevergetve felfőzzük. A tűzről levéve rummal ízesítjük, és melegen tartjuk.
A tálaláshoz a palacsintákat egy-egy gombóc jól lehűtött vaníliafagylalttal töltjük meg. Tányérra tesszük, körülöntjük a forró puncsmártással, majd cukrozott tejszínhabbal és koktélcseresznyével díszítjük. Ügyeljünk arra, hogy gyorsan tálaljuk, mert a fagylalt elolvad.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom