A sütőt melegítsük elő. A dobozon lévő utasítás szerint készítsük el a tésztát. Lisztes gyúródeszkán nyújtsuk 1 cm vastagra a tésztát és 2,5 cm-es pogácsaszaggatóval szaggassunk annyi kört, amennyit csak tudunk a tésztából. Rakjuk őket egy ki
zsírozott tepsire. 8 percig süssük. Hagyjuk
rácson teljesen kihűlni. Törjük szét a
csokoládét a töltelékhez. Rakjuk egy hőálló tálba a csokit a likőrrel és a
vajjal együtt. Rakjuk
vízfürdőre a tálat és olvasszuk meg időnként megkeverve. A tűzről vegyük le és hagyjuk hűlni. A keksz aljára kenjünk egy kevés tölteléket és mindegyikre ragasszunk egy másikat. Kettesével ragasszuk össze őket.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>