» 150 g jó minőségű főzőcsokoládé » 100 g tejcsokoládé » 200 ml tejszín » 100 g kókuszkrém » 200 g mogyorópraliné » 80 db kis süteménykosár » pár szem pisztácia a díszítéshez
A tejszínt összekeverjük a kókuszkrémmel és a kétféle csokoládéval, és kis lángon, folyamatos kevergetés mellett egynemű krémmé hevítjük. Miután felforraltuk, a tűzről levéve belekeverjük az aprított mogyorógrillázst, majd a keveréket a fagyasztóba tesszük. Miután kihűlt, robotgéppel habosra verjük és csillagcsövű nyomózsákba töltjük. Mindegyik kosárkába nyomunk egy adagot a krémből, végül pisztáciával díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom