4 féle bonbont készítünk.
1. bonbon: étcsokis-
fahéjas. Vízgőz felett felolvasztunk 1 tábla étcsokit kb 1 evőkanál étolajjal. Ízlés szerint
fahéjjal ízesítjük,majd a csokit a formába kanalazzuk. Ha kicsit kihűlt, hűtőbe tesszük és kb. félóta elteltével már ki is vehetjük őket a formából.
2. bonbon:fehércsokis-kókuszos. Az elkészítés ugyanaz, de ezúttal kb 2 evőkanálnyi kókuszreszeléket adunk hozzá. Kicsit tovább tartsuk a hűtőben,mert a kókusz miatt lassabban dermed meg.
3.bonbon: étcsokis-
chilis. Elkészítése a
fahéjas bonbonéval megegyezik A
chilivel óvatosan bánjunk,mert melegen nem érződik benne, de elég erős lesz.
4.bonbon:fehércsokis-
narancsos bonbon. A felolvasztott fehércsokiba egy fél
narancs héját belereszeljük és kicsit a levéből is teszünk bele. Kb 2 evőkanálnyi
konyakot is adjunk hozzá. ( Rumot is lehet)
Szerző:
Giuditta25 Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>