» 25 dkg nyers marcipánmassza » 5 dkg világos méz » 2 dkg málnapor » málnapor a díszítéshez » 20 dkg temperált fehér csokoládé » mártóvilla » pergamenpapír
A mézet mikrohullámú sütőben felmelegítjük, majd a feldarabolt marcipánra öntjük és hűlésig kevergetjük. Ezután a mézet összegyúrjuk a marcipánnal és a málnaporral. A masszából 30 lapos golyócskát készítünk a kezünkkel, majd temperált csokoládéba mártjuk őket. Ezután a pergamenpapírra tesszük a golyókat és megszórjuk őket málnaporral.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom