» 10 dkg nem sózott pisztácia » 40 dkg nugát » 20 dkg temperált étcsokoládé bevonó » 30 szem nem sózott pisztácia » krémeskeret (20 x 20 cm) » pergamenpapír » mártóvilla
Az apróra vágott nugát kockák kétharmadát gőz fölött megolvasztjuk, figyelve rá folyamatosan, majd a maradék nugátot is hozzáadjuk és sima krémmé dolgozzuk. Ezután a konyhai géppel durvára aprított pisztáciát is belekeverjük és a krémet beleöntjük a pergamenpapíros keretbe. Fóliával letakarva egy fél napig pihentetjük. Ezután eltávolítjuk a keretet és a nugátot 30 darabra vágjuk, majd belemártjuk a darabokat a bevonóba. Végül pisztáciaszemekkel díszítjük a nugátokat.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom