» 2 cl kávélikőr » 3 teáskanál instant kávépor » 25 dkg nyers marcipánmassza » 5 dkg szárított vörös áfonya » 15 szem szárított vörös áfonya a díszítéshez » 20 dkg temperált tejcsokoládé bevonó » mártóvilla » pergamenpapír
A kávélikőrt a mikrohullámú sütőben felmelegítjük, majd belekeverjük az instant kávéport. Az így kapott keveréket és a durvára vágott áfonyát összedolgozzuk a marcipánnal. A masszát fóliával letakarva 1 óráig pihentetjük, majd 30-35 darab golyót formázunk belőle. A marcipángolyókat belemártjuk a temperált bevonóba, a pergamenpapírra helyezzük őket és felezett áfonyával díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom