A tejszínt 1 percig közepes lángon forraljuk, majd a tűzről levéve belekeverjük a kapucsínóport. Ezután ráöntjük az összetört csokoládéra és a csokoládé olvadásáig keverjük. 20 percig pihentetjük. A tölteléket a habzsák segítségével a bonbonhüvelyekbe töltjük, majd a krémet hagyjuk megdermedni. A temperált csokoládé egy részét a pergamenpapír habzsákba tesszük és lezárjuk a pralinékat, majd a többi olvasztott csokoládéba mártjuk a golyókat és a pergamenpapírra helyezzük őket. Végül díszítésnek megszórjuk kapucsínóporral.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom