A tejszínt és cukrot egy nagy lábasban, erős lángon folyamatos kevergetés mellett felforraljuk. Ezután mérsékelt lángon 45 percig lassan főzzük, időnkénti kevergetéssel, egészen addig, amíg sötét színű, sűrű karamellát nem kapunk. A sárgabarackot felkockázzuk és a vajjal együtt hozzákeverjük a karamellához. Az így kapott masszát beletöltjük a kibélelt keretbe. Kb. 2 óráig állni hagyjuk és miután megszilárdult, kb. 50 darab kockára vágjuk, majd mártóvilla segítségével a temperált bevonóba mártjuk őket. A dombormintás fóliával díszíthetjük őket addig, amíg a bevonó nem szilárdul meg.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom