» 400 g penne » 2 ek. olívaolaj » 2 ek. vaj » 2 gerezd zúzott fokhagyma » 1-1 vékony csíkokra vágott zöld és sárga paprika » 16 félbevágott koktélparadicsom » 1 ek. szárított oregánó » 125 ml száraz fehérbor » 2 ek. kimagozott fekete olajbogyó » só, bors » 80 g rukola » oregánó
Főzzük meg a pennét. Egy serpenyőben olajban és vajban dinszteljük meg a fokhagymát, adjuk hozzá a paprikát, és pirítsuk pár percig.
Adjuk hozzá a paradicsomot, bort, oregánót, olajbogyót, ízesítsük, majd főzzük 4 percig. Tegyük bele a rukolát.
A pennére öntsük rá a szószt, és keverjük össze, maja díszítsük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom