» 25 ml rózsavíz » 100 g porcukor » 1 rózsaszín grépfrút frissen reszelt héja » 300 ml frissen facsart grépfrútlé » tálaláshoz: » grépfrútszeletek, belső hártyájuk nélkül » friss málna
Tegyük egy lábosba a rózsavizet, a cukrot és 425 ml vizet, majd forraljuk fel. Amikor a felére csökkent, vegyük le tűzről, és tegyük bele a grépfrút levét, és reszelt héját. Öntsük tepsibe, és tegyük a fagyasztóba. félóránként keverjük fel villával, hogy kristályos anyagú lesz. 6 órát fagyasszuk. Tálaláskor tegyünk 2 kanál granitát mindegyik tálba, és tegyünk mellé friss grépfrútdarabokat és málnát.
Elkészítési idő: 30 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom