» 1 üveg romos meggybefőtt » 25 dkg geszetenyemassza » 1 kis doboz babapiskóta » 3 dl tej » 2 dl tejszín » 5 dkg étcsokoládé » fél dl rum » kevés porcukor » 1 zacskó hidegen is kikeverhető pudingpor
A befőttet szűrjük le, és magozzuk ki. A pudingot keverjük el 2 dl tejjel, a tejszínnel, a porcukorral és a meggylével. A csokit reszeljük le, és a gesztenyemasszát nyomjuk át krumplinyomón. Egy üvegtál aljára törjünk pár babapiskótát, locsoljuk meg a tejjel összekevert meggylével. Erre tegyük rá a pudingot, szórjunk rá a meggyből, és a gesztenyemasszából. Csokireszelékkel szórjuk meg, és a rétegzést a babapiskótával folytassuk. Rétegezzük, amíg minden elfogy. A tetejére puding és gesztenye kerüljön. Takarjuk le, és tegyük fél napra a hűtőbe. tejszínhabbal tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom