» 900g burgonya, meghámozva és kis kockákra vágva » 6 gerezd hámozott fokhagyma » 1/4 bögre vaj » 1 teáskanál só ( vagy ízlés szerint ) » 1/2 teáskanál fehér bors
A burgonyát és a fokhagymát tegyük egy nagy lábasba és öntsünk rá vizet. Forraljuk fel nagy lángon, majd takarékon főzzük a burgonyát puhára. Ez nagyjából 20 percet vesz igénybe. Öntsük le róla a vizet és adjuk hozzá a vajat, törjük össze a burgonyával. Keverjük hozzá a fehér borsot és a tejfölt.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom