» 6 kisebb érett paradicsom, félbevágva » kis marék friss bazsalikomlevél » 45 dkg száraztészta » 3 evőkanál extra szűz olívaolaj » Só és őrölt fekete bors
Nyomkodjuk szét a fél paradicsomokat egy tálba, hogy kifolyjon a levüknek egy része. Tegyük hozzá az összetépkedett bazsalikomot és az olívaolajat. Sózzuk- borsozzuk és keverjük össze. Fóliával lefedve tegyük a hűtőbe 2-3 órára. A hűtőből vegyük ki és hagyjuk szobahőmérsékletre felengedni. A csomagoláson leírtak szerint főzzük ki a tésztát. Leszűrés után dolgozzuk össze a bazsalikomos paradicsommal. Tálaljuk máris.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom