» A rákhoz: » 4 nyers, friss vagy fagyasztott rákfarok » 2 ek. extra szűz olívaolaj » só és frissen őrölt bors » 2 ek. finomra vágott snidling » 2 csésze vízitromalevél » Mártáshoz: » 3 ek. friss citromlé » 2 ek. Pernod » 1/3 csésze vaj, kockára vágva
A rákfarkakat hosszában vágjuk félbe. A grillsütőt melegítsük elő. Kenjük meg a farkakat olajjal, és sózzuk, borsozzuk. Grillezzük kb. 8 percig.
Mártás:
Egy kis lábosban keverjük össze a Pernod-t, a citromlevet, és kezdjük el melegíteni. keverjük bele fokozatosan a vajat. Hagyjuk 5 percig hűlni. Locsoljuk meg a rákfarkakat, és szórjuk meg snidlinggel. Vízitromával körítve tálaljuk.
Előkészület: 25 perc.
Sütési idő: 8 perc.
Nehézségi fok: 2.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom